News

Marketer and pioneer

Written by Icebug

Om Icebug
Icebug er en skandinavisk suksesshistorie: En liten, uavhengig skoprodusent som begynte å utfordre verdens største produsenter av sportsfottøy i 2001 og nå er verdensledende innen grepsteknologier.

Vårt oppdrag er å inspirere mennesker til å være mer aktive ute – hele året, også under tøffe værforhold – for et bedre og lykkeligere liv.

Vi er sterkest innen kategoriene trail running, winter running, hiking og walking. Vi er etablerte innen sports-, sko- og outdoorbutikker, og vi jobber også mot markedet for vernesko. Icebug selges nå i over 20 markeder i Europa, Nord-Amerika og Asia.

Icebug stiller tydelige mål for hvor vi skal og deretter jobber alle hardt for å komme dit! Vi har også et høyt tempo og er resultatorienterte. Det kreves fleksibilitet når noe viktig må gjøres ferdig. Samtidig vil vi at alle som jobber for oss skal ha en balanse i sine liv, vi vil derfor ikke at noen i gjennomsnitt jobber mer enn full stilling.

Om stillingen
Nå har tiden kommet for ekstra satsing på Norge, for at Icebug skal gå fra å være en sko til å bli et varemerke og (minst) like sterke som i Sverige og Finland.

Det er en bred stilling som handler like mye om å være tilstede der det skjer, som for eksempel ved ulike events, som det å på sikt bygge varemerket Icebug i Norge.

Du utarbeider strategi, aktivitetsplan og budsjett for det norske markedet sammen med markedssjefen.

Som marketer for Icebug i Norge samarbeider du tett med våre norske selgere (2) og passer på at våre forhandlere har alt de trenger for at Icebug skal synes og lykkes med å få ut sitt budskap.

Du sørger for all PR til norsk media og passer på at Icebug havner på riktige føtter. Videre er du ansvarlig for sosiale medier i Norge og produserer og publiserer bra og relevant innhold.

Om deg
Vi søker deg som ikke er redd for å ”skitne til hendene”! Arbeidsoppgavene blir veldig allsidige, fra å bo en helg under et arrangement der du har ”skuffen full av sko”, til å jobbe langsiktig med hvordan Icebug skal utvikles i Norge.

Stillingen er plassert i osloområdet, men du må være innstilt på å reise en del, både i Norge og til hovedkontoret i Sverige.

For at det skal være interessant å bli en del av Icebug, må du føle entusiasme for det vi driver med og kjenne at det er spennende å være med å skape noe nytt.


Kompetanse
– Relevant utdanning innen markedsføring/PR/Event
– Vite hvordan PR fungerer og hvordan man får maksimal effekt
– Drivkraft til å dra i gang prosjekter og å gjennomføre dem
– Erfaring fra produktlanseringer og å bygge opp varemerker på det norske markedet
– Erfaring fra å jobbe med markedsføring av nettsalg og/eller tradisjonelt salg
– Erfaring med Adobe Creative Suite og MS Office
– Dyktig til å kommunisere i tale og skrift

Ekstra kvalifikasjoner
– Brett nettverk, gjerne innen outdoor/sport
– Kunnskaper om Facebook Business Manager
– Kunnskaper om WordPress

 Tid/betingelser
– Ansettelse etter avtale. Vi avslutter rekrutteringen så snart vi har funnet riktig person
– Fast lønn
– 40 timer/uke
– I tillegg: Mobil, bærbar pc
– Vi ønsker et personlig brev samt en CV.

 Vi ønsker ikke å bli kontaktet av bemanningsbyrå for denne stillingen!

 

Kontaktperson
Dick Ivarsson, Director of Marketing
dick.ivarsson@icebug.se

 

About the author

Icebug

Leave a Comment