News

Sales Representative and Pioneer, Sør-Norge

Written by Icebug

Om Icebug
Icebug er en skandinavisk suksesshistorie: En liten, uavhengig skoprodusent som begynte å utfordre verdens største produsenter av sportsfottøy i 2001 og nå er verdensledende innen grepsteknologier.

Vårt oppdrag er å inspirere mennesker til å være mer aktive ute – hele året, også under tøffe værforhold – for et bedre og lykkeligere liv.

Vi er sterkest innen kategoriene trail running, winter running, hiking og walking. Vi er etablerte innen sports-, sko- og outdoorbutikker, og vi jobber også mot markedet for vernesko. Icebug selges nå i over 20 markeder i Europa, Nord-Amerika og Asia.

Icebug stiller tydelige mål for hvor vi skal og deretter jobber alle hardt for å komme dit! Vi har også et høyt tempo og er resultatorienterte. Det kreves fleksibilitet når noe viktig må gjøres ferdig. Samtidig vil vi at alle som jobber for oss skal kunne ha en balanse i sine liv, vi vil derfor ikke at noen i gjennomsnitt jobber mer enn full stilling.

Om stillingen
Nå har tiden kommet for ekstra satsing på Norge, for at Icebug skal gå fra å være en sko til å bli et varemerke og (minst) like sterke som i Sverige og Finland.

Som Sales Representative er du i fremste linje. Bryter ny mark der det trengs, og er Icebugs ansikt mot kundene. I det daglige arbeidet jobber du med presentasjon og innsalg mot våre forhandlere. Du holder produktkurs, er til stede på innsalgsmessene samt planlegger og gjennomfører aktiviteter for og med dine kunder. Du setter, i samarbeid med salgssjefen, budsjett og mål for ditt distrikt og er ansvarlig for å nå disse. En viktig del av arbeidet innebærer å skape gode og lange relasjoner med Icebugs kunder. Arbeidet innebærer også mange reiser i ditt distrikt og noen ganger i året besøker du vårt hovedkontor i Göteborg.

Stillingen som Sales Representative er del av vårt svenske og norske selgerteam, som støttes av vår Customer Support. Hovedkontoret er nær og vi har korte beslutningsveier. Der vil vi bruke det du erfarer ute i felten til å styre og utvikle kommunikasjon og produktutvikling til å bli optimalt for Norge.

Vi har to hovedsesonger for våre kolleksjoner: vår/sommer og høst/vinter. For hver sesong finnes det to hovedfaser. Den første er innsalget og den andre er å hjelpe våre forhandlere med å selge alle produktene ut av butikk gjennom å kurse butikkansatte, og hjelpe til med events og kampanjer for å øke etterspørselen. I perioder er det et høyt arbeidstempo med mye reiser og møtevirksomhet. Stillingen innebærer mye selvstendig arbeid og du planlegger selv store deler av tiden for å nå de oppsatte målene. Du rapporterer til salgssjefen.

Om deg
Vi søker deg som har en sterk drivkraft, elsker å gjøre forretninger og er dyktig til å bygge forretningsrelasjoner med dine kunder. Du liker å reise, treffe mennesker og er ikke redd for å ta nye kontakter. Vi ser gjerne at du har erfaring fra skobransjen og sportsbransjen og at du selv er en aktiv person. Stillingen som Sales Representative vil være vår viktigste enkeltstående faktor for framgang i distriktet, derfor er dine egenskaper som selger veldig viktige. Har du tidligere oppnådd gode resultater som selger så kommer dette til å veie tungt.

Oslo er senter for distriktet. Du trenger ikke bo der, men du må være innstilt på å gjøre Oslo til verdens heteste Icebug-område!

For at det skal være interessant å bli en del av Icebug, må du føle entusiasme for det vi driver med og kjenne at det er spennende å være med å skape noe nytt.

Kompetanse
– Sterk drivkraft for å gjøre forretninger og nå oppsatte mål
– Erfaring fra salgsarbeid med gode resultater
– Dyktig til å kommunisere i tale og skrift
– Snakke engelsk
– Være vant til å jobbe med ulike forretningsprogram (vi bruker Pyramid)
– Ha god erfaring med data (Excel, Word, Outlook)
– Like å reise mye
– Forståelse for sko- og sportsbransjen

Tid/betingelser
– Ansettelse etter avtale. Vi avslutter rekrutteringen så snart vi har funnet riktig person
– Fast lønn + provisjon
– 40 timer/uke
– I tillegg: Miljøbil, mobil, bærbar pc

 

Vi ønsker et personlig brev samt en CV.

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av bemanningsbyrå for denne stillingen!

Kontaktperson
Anja Nyberg, Sales coordinator
anja.nyberg@icebug.se

 

About the author

Icebug

Leave a Comment